(Android) 1945 Air Force: Airplane games Злом нескінченних монет
Feb 24, 2022 10:13:06 GMT -10
Post by dedmalengbiltea on Feb 24, 2022 10:13:06 GMT -10
------------------------------------------
▶▶▶▶ 1945 Air Force: Airplane games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 1945 Air Force: Airplane games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Злом нескінченних монет ▞▞▞
▞▞▞ 1945 Air Force: Airplane games 2022 version ▞▞▞
1945 Air Force - Jeux d'avion Arcade mfj
Тупа ох і тупа гра
1945 Air Force: Arked menembak Arked chyz
Чому завжди виганяють з ігор. На півдорозі раптово поверніться на головний екран телефону. Будь ласка, покращте помилку або виправте її. Спасибі
чудова гра, хоча й непроста, потрібно дивитися незліченну кількість реклами, якщо ви не виплеснете трохи грошей. ось моя скарга, я зробив покупку, яку потім не отримав. намагався зв’язатися з розробником по електронній пошті в деталях тут, відправив запит прямо назад, Google відмовився від повернення коштів і сказав зв’язатися з розробником, чи не перевіряє Google, що електронні листи розробника дійсні? абсолютно марне обслуговування клієнтів. ха-ха, вони відповіли через 3 місяці, але не згадали про повернення грошей, шарлатани.
не дають ніяку зброю, треба купувати за реальні гроші 💰 тому ставлю зірк 2
оновлення відбуваються повільно, але ігровий процес класичний
Довго завантажується, потім вирубується. Грайте самі.
Дуже гарна гра. (Тільки немає української мови. )
Великі помилки після останнього оновлення, перегляд реклами фактично дає збій у грі
Я раніше ЖИВ для цієї гри у всій реальності. З якоїсь невідомої причини ви позбавили щоденних шансів VIP-очок. Це сумно, тому що ця гра ДІЙСНО просто стає платою за гру, оскільки ви не можете прогресувати будь-яким адекватним способом, не витрачаючи грошей. Сподіваюся, це нове оновлення буде менш збоєм. Гаразд, тож тепер із 15 оновленнями я більше розгублений, ніж будь-коли. БУДЬ ЛАСКА, подумайте про те, як використовувати нові речі, додані в грі, інакше ви отримаєте оцінку -4. Це вже забагато...
Оновлення не опційні, обрати літак не можна.
Година за годинами веселощів. Творець зробив фантастичну роботу. Для справжніх досвідчених геймерів. Я люблю труднощі.
Дві багато оновлень весела гра, за винятком оновлень
Поки що весело. Щойно пройдено етап 10. Поки що немає нав’язливої реклами, але у вас є можливість дивитися їх і отримувати винагороди.
Мені подобається ігровий процес і те, як він стає дедалі складнішим. Поряд з необхідністю модернізувати свої літаки для маршу. Але я зіткнувся з проблемою, і коли я відкрив гру сьогодні раніше, у мене не було літаків у моєму арсеналі. Я видалив його та перевстановив, але закрив його, і коли я знову пішов грати через деякий час, у мене знову не було літака. Допоможіть ......
Розваги та спосіб швидко летіти
норм
Bike Rush आर्केड गेम jrjj
Жодної відповіді. Я надішлю одне повідомлення вчора, але не відповім. Через деякий час автоматично менше винагород і спеціальних подій Розробник гри, будь ласка, зверніть увагу на проблему
Привіт, як у вас справи, я можу сказати, що п’ять зірок я граю вже кілька місяців, але чомусь у мене збій, коли я навіть не можу грати, це просто залишається на одній сторінці, тому сподіваюся, що ви, хлопці, зможете мені зв’язатися якомога швидше, щоб я міг зрозуміти, де ви, хлопці, можете зрозуміти, що відбувається, тому що я справді люблю цю гру, і я рекомендував її багатьом людям, але зараз у нас виникли проблеми, тому дуже дякую, я щойно принизила рейтинг, тому що ви, хлопці, не зрозуміли чому
Хороше приходить з поганим (🙂🙃). Розробники добре працюють; однак задовольнити всіх важко. Це дорога весела гра... це точно! Лол. Зі святом 😊. Дякую
останнє виправлення помилки порушило оновлення середовища підтримки
Дійсно хороша гра, єдине, що смердить, - це збої в рекламі, але якщо ви можете подивитися повз, це досить крута гра
Ця гра мала бути веселою. Розробники повинні розуміти, що це мобільна гра, а не будь-яка консольна гра. Мобільні ігри мають бути простими та веселими. З новим оновленням гравцям залишається лише оновлювати свої літаки, і грати не буде весело. Немає сенсу робити це таким складним і важким. Нехай буде просто
гаразд
Досить смішно, коли він не завантажується на моєму пристрої, де я можу навіть спробувати його, тому однозначно одна зірка оцінить його як нуль, але це неможливо. 😡.
Це пристойний шутер, але я просто не розумію цю гру. Кожен раз, коли гра оновлюється, гра змінюється. Рівні, на яких я можу вітер, стає неможливо грати з однаковою складністю на одному літаку. Якщо ви збираєтеся витрачати гроші на ігри, їх краще витратити в іншому місці. Редагувати – додані нові функції для літака, які вимагають більше грошей, щоб увімкнути літак, тобто. знову нерфить літак. Гравці F2P просто грають перші 100 і рухаються далі. Крім того, не варто вашого часу.
Неможливо приєднатися до групи, всі кажуть, що запитів забагато. Не пропонуйте те, чого немає в наявності
Я намагаюся грати, але екран оновлення все одно з’являється, що мені потрібно оновити його, це вже зробив, але все ще роблю це
Я грав у цю гру більше двох років, і це було весело, прогрес був реальним.Однак приблизно півроку тому розробник гри почав вводити оновлення, які різко здорожчали все і навіть довели всі ваші поточні літаки та обладнання до кам’яного віку. У моїй книзі це крадіжка, якщо хтось заплатив за прогрес і оновлення потужності, тепер вони були стерті. На форумах є багато розлючених людей з цього приводу, і я можу їх зрозуміти. Отже, порада; уникайте цього токсичного розробника ігор або принаймні двічі подумайте, чи вкладаєте гроші.
спочатку дуже зайшла, но со часом тупо все зводиться до доната, х@р вам, а не гроші
гарна безглузда розвага. hella мікро транзакції, але що ще нового
Одна з моїх улюблених аркадних ігор 90-х. На щастя, він прийшов на наш мобільний телефон, і очікування задоволені. Сподіваюся, у майбутньому реклама не буде занадто довгою та багатою.
Letectvo 1945:letoun střílečky Arkádové tysc
Вони попросили мене оновити, але щоразу, коли я натискаю його, просто нічого для оновлення. Тоді я не можу грати, оскільки сповіщення все ще є
Деякі рівні неможливі без спеціальних літаків, але гра дуже цікава, а графіка класна, а цінність об’єднання літаків занадто висока, що може зменшити її
Отстой.
Начальники дурні, забагато з вас. Отримати матеріал для модернізації вашого літака — це добре, але якщо ви витратите його на інший літак, намагаючись підняти його на той самий рівень, ви більше не зможете підвищити рівень свого основного літака і будете нижче рівня. Деякі літаки потрібно розблокувати за допомогою подій, що нерозумно, тому що, щоб отримати рівень 2 з 3, вам доведеться його розблокувати. Мультіплеер також дурний через те, що ви не можете грати в режим більше п'яти разів. Ця гра має ще багато проблем
1945 Air Force: Airplane games Arkadne igre rld
завісла роз відкрилася, втарой нєт...
Я використовую цю гру деякий час. Вона пов’язана з моїм обліковим записом Google, і стартовий пакет, який вже був придбаний раніше, не відображається в моєму профілі. Коли я намагаюся його придбати, мені навіть повідомляється, що я вже володію цим предметом. Якщо це можна вирішити, я буду вдячний.. Наперед дякую..