(Android/iOS) Score! Hero 2022 σημεία χάκερ
Feb 24, 2022 10:09:57 GMT -10
Post by dedmalengbiltea on Feb 24, 2022 10:09:57 GMT -10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Score! Hero 2022 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Score! Hero 2022 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ σημεία χάκερ ▞▞▞
▞▞▞ Score! Hero 2022 2022 version ▞▞▞
Πολύ καλό παιχνίδι στον γιο μου αρέσει να παίρνει το τηλέφωνό μου και να το παίζει
ΛΕΞΟΜΑΧΙΕΣ APK 1.4.7z (Android Game) - Download
Οι φαλτσέτες είναι πολύ σκληρές ακόμα και οι πρώτες
Dune! Arcade uew
Αυτό είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μου αρέσει το παιχνίδι. Πρέπει να τραβήξουμε γραμμή και να πασάρουμε και να σκοράρουμε
Ξεκινά από το μηδέν κάνει την εξέλιξη του παιχνιδιού δύσκολη και βαρετή
καλό παιχνίδι, αλλά ένα από τα προβλήματα είναι η δύναμη
Είναι αρκετά διασκεδαστικό αλλά έχω πάρα πολλά προβλήματα 1. Το σύστημα της καρδιάς το κάνει βαρετό και θέλει απλώς να ξοδέψεις χρήματα.p 2. Είναι μια παγίδα χρημάτων. 3. Απλώς υπάρχουν καλύτερα παιχνίδια που δεν έχουν το σύστημα καρδιάς. 4. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι μπορεί να χάσετε την μπάλα ή να σουτάρετε και να χτυπήσετε το δοκάρι, τότε ένας άλλος παίκτης (της ομάδας σας) θα το αφήσει να περάσει δίπλα του. Αν θέλετε ένα διασκεδαστικό, παρόμοιο παιχνίδι, εγκαταστήστε το «Soccer Star», έχει ουσιαστικά το αντίθετο από όλα τα προβλήματα που αναφέρονται παραπάνω.
Έχω παίξει όλα τα παιχνίδια ηρώων ποδοσφαίρου και πιστεύω ότι αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι που με κρατάει κολλημένο στο τηλέφωνό μου για ώρες, προκαλώντας άγχος με τη γυναίκα (LOL). συνεχίστε την καλή δουλειά παιδιά, ελπίζουμε να βγείτε με μερικές εξαιρετικές ενημερώσεις για το παιχνίδι. 5☆ Παντού. Bless up peep's BOSSBUBLA
Αφαιρέστε αυτό το χρονόμετρο εφ' όρου ζωής γιατί πρώτα απ 'όλα το παιχνίδι είναι τόσο δύσκολο που χρειάζεται τόσος χρόνος για να ολοκληρωθεί ένα lvl και δεύτερον το χρονόμετρο είναι 15 λεπτών που κάνει το παιχνίδι δύσκολο
Χαλια
Νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει διαιτητής, ρεαλιστικές ποδοσφαιρικές δεξιότητες και περισσότερος εορτασμός γκολ, όπως το gameplay της σειράς eFootball PES
Αυτό το παιχνίδι είναι κακό. Χάνεις ακόμα κι αν τα μαλλιά του αντιπάλου ακουμπήσουν την μπάλα. Δεν υπάρχει τρόπος να απαλλαγούμε οριστικά από το ενεργειακό σύστημα. Το AI της ομάδας σας είναι τόσο κακό που θα ήταν καλύτερα να μην έχετε συμπαίκτες. Δεν αξίζει τον χρόνο σας.
Συνεχίζουν να τρέχουν και να αφήνουν την μπάλα να φύγει και όταν παίρνω την μπάλα πίσω όταν η άμυνα τη γλιστράει, θα πρέπει να δουλέψετε ξανά σε αυτό το παιχνίδι
Η τεχνητή νοημοσύνη είναι σκουπίδι, οι συμπαίκτες σου είναι τελείως καθυστερημένοι, οι αντίπαλοι δεν είναι ούτε τόσο δυνατοί, απλώς όταν οι παίκτες σου σουτάρουν σε εξαιρετικά μεγάλες αποστάσεις περιμένοντας να σκοράρουν γκολ από θεός ξέρει πού, δεν τρέχουν καν, είναι πάσα, πάσα, πάσα, σουτάρει τίποτα σαν το τρέξιμο! Τέτοια ντροπή. Ακόμα και η τεχνητή νοημοσύνη στο σκορ αντιστοιχίας είναι καλύτερη από αυτό.
καλοοοο
Απολαυστικό και απογοητευτικό
Ο τερματοφύλακας είναι ένας υπερανθρώπινος τύπος μηχανής που υπερασπίζεται τα πάντα. Επίσης, οι αμυνόμενοι είναι πολύ op. Οι συμπαίκτες μου είναι αδύναμοι. Σίγουρα μια αρπαγή χρημάτων
Εγκατέστησα το παιχνίδι αλλά δεν μπορώ να παίξω αγώνα σε αυτό που με στεναχώρησε πολύ γιατί το είχα παίξει μια φορά και μου άρεσε
Το παιχνίδι είναι εντάξει ΑΛΛΑ δοκιμάστε να διορθώσετε προβλήματα όπως. Η ομάδα μου θα πρέπει να μπορεί να επιτεθεί όχι μόνο σε αυτούς αλλά και να ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ το κομμάτι του ελέγχου του παιχνιδιού με κουμπιά στην οθόνη, ευχαριστώ
Κάποιες αλλαγές που πρέπει να γίνουν απλά χρειάζονται πίσω ήρωας του παλιού σκορ...
Το παιχνίδι είναι υπέροχο και είναι πολύ εθιστικό για μένα καθώς το έχω παίξει πάρα πολύ. Αυτό το παιχνίδι είναι μόνο ένα από τα καλύτερα στα βιβλία μου
Πολύ καλό αλλά τι φάση ο τερματοφύλακας και γιατί ο παίκτης δεν κινείται προς την κατεύθυνση της μπάλας
Ωραίο αλλά βάζω 3 αστέρια γιατί χάνει μόνο του την μπάλα αυτό το είχατε και με το 1ο score hero αλλά δεν λέτε να ατό φτιάξετε!ΑΥΤΑ!😡😤ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ!😤😡😢Και αμα αγκίξει την μπαλα με το πάλι!!!ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ🤬🤬🤬🤬
Όλα είναι τέλεια σε αυτήν την εφαρμογή. Απλώς κατεβάστε το και αρχίστε να απολαμβάνετε τη ζωή σας
Αν δεν μπορώ να βρω τον στόχο είναι εντάξει, αλλά το 99,9 τοις εκατό του παιχνιδιού δεν ελέγχεται από εμένα
Το παιχνίδι έχει τόσες πολλές χαμένες δυνατότητες η τεχνητή νοημοσύνη της ομάδας μου είναι κυριολεκτικά σκουπίδι όταν της δίνω την ευκαιρία να φύγω ή να μετακινηθώ στο πλάι της μπάλας και αν μόνο ένα άτομο του αντιπάλου αγγίξει την μπάλα, απλώς χάνουμε, τουλάχιστον δώστε μου μια ευκαιρία και αν ο αντίπαλος είναι πίσω από τον συμπαίκτη, περνάω στον αμυντικό απλά πηγαίνει φουλ poltergeist και το αγγίζει
1.Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο ήρωα, μόνο έναν. 2. Κάνεις τις πάσες σωστά και χάνουν την μπάλα. 3. Δεν μπορείς να αποφασίσεις τι κούρεμα θέλεις.
Score! Hero 2022 Športové hry uool
Το μισώ αυτό το παιχνίδι γιατί κάποια επίπεδα είναι σκληρά και εξωφρενικά και γιατί έχεις καρδιά στο το μισώ
Αξιοπρεπές παιχνίδι! ακόμα δεν το καταλαβαίνω σωστά
κακά, βαρετά γραφικά Παίζω αυτό το παιχνίδι πριν από 1 χρόνο, το οποίο είναι πολύχρωμο και έχει καλά γραφικά από τα γραφικά φέτος (2021).
Το παιχνίδι συνεχίζει να με διώχνει κάθε φορά που προσπαθώ να παίξω
είναι χάλια γιατί δεν έχει καλά γραφικά και όταν δίνεις πασα συνέχεια μου τα επόμενα χωρίς να κάνω κάτι τ Είναι ένα κακό παιχνίδι
καλό παιχνίδι.. αλλά δεν άλλαξε πολύ από το παλιό παιχνίδι.
Δεν μπορώ να παίξω αυτό το παιχνίδι επειδή το γραφικό σε αυτό το παιχνίδι είναι σε υψηλό, κάντε μια ρύθμιση για το γραφικό
Τα γραφικά είναι ελαφρώς στοίχημα ναι, αλλά το παιχνίδι είναι μια πλήρης καταστροφή, δεν μπορείτε να προσπαθήσετε να δώσετε μια μικρή πάσα στον παίκτη σας και ο αντίπαλος που ήταν μακριά παίρνει την μπάλα πριν από τον παίκτη σας και οι τερματοφύλακες κάνουν απλώς μερικές αποκρούσεις που είναι αδύνατες. Τέλος, δεν ξέρω γιατί δεν παίζω διεθνείς αγώνες
Χαζό παιχνίδι. Εάν πρόκειται να καθορίσετε μια απόσταση για να σκοράρετε, τουλάχιστον να την περιγράψετε στις επόμενες προσπάθειες. Είναι τόσο ενοχλητικό. Θα απεγκαταστήσω αυτό το παιχνίδι σύντομα
Ρε είναι ******* Κωλοπαίχνιδο **** την FTG σας μέσα και κάνει 380κάτι MB μην το κατεβάσετε είναι ένα ηλίθιο παιχνίδι που όλη την ώρα σου χάνει την μπάλα μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ !!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Αηδιαστικό παιχνίδι!!! Πραγματικά οι προγραμματιστές έχουν κάνει απαίσια δουλειά
download Pro Score! Hero apk τελευταία έκδοση App από ...
Hero. If you like football Score! Hero is the game for you. Get the chance to transform yourself in the latest football hero by mastering your passes,
Όπως είπα στην τελευταία μου κριτική, αυτό το παιχνίδι είναι σωματικά και ψυχικά επώδυνο. Θα προτιμούσα να με βάλουν σε ένα θάλαμο βασανιστηρίων όπου όλα τα άκρα μου είναι χωρισμένα αντί να παίξω αυτό το παιχνίδι. Όλα τα ai είναι προγραμματισμένα να δίνουν απλά την μπάλα στην άλλη ομάδα, και δεν αμφιβάλλω. Χρειάζονται όλα αν η ζωή μου για να τελειώσει ένα επίπεδο, τότε περιμένω μιάμιση ολόκληρη ώρα για να αποκτήσω αυτές τις ζωές. Ειλικρινά το χειρότερο αν όχι ένα από τα χειρότερα παιχνίδια σε αυτό το play store.
Score! Hero 2022 ספורט jdy
Score! Hero 2022 სპორტი hlv
Πολύπλοκο! Κάθε παιχνίδι πρέπει να είναι διασκεδαστικό, αυτό είναι ενοχλητικό! Αν χρειάζεστε μια εβδομάδα για να περάσετε ένα επίπεδο με άσκοπο σύστημα και οι αντίπαλοί σας είναι προφανώς καλύτεροι, είναι θλιβερή εμπειρία! Ευχαριστώ, απεγκατέστησα!
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι και το παίζω σχεδόν κάθε μέρα. Υπάρχουν κάποιες μικρές βελτιώσεις που θα το καθιστούσαν τέλειο, όπως για παράδειγμα να αφήνεις τον παίκτη να παίζει παρόλο που ο αντίπαλος αμυντικός έχει το τέταρτο του ποδιού του πάνω στην μπάλα ή να σε αφήνει να σουτάρει από ένα ριμπάουντ. Αλλά του δίνω 5* γιατί το παίζω πρώτο πράγμα το πρωί και τελευταίο πράγμα το βράδυ. Ελπίζουμε να δούμε περισσότερα επίπεδα να έρχονται στη λειτουργία καριέρας, η λειτουργία Infinity γίνεται λίγο βαρετή (αλλά δεν παίζω ακόμα 100%)
Score! Hero 2022 Športne igre ncm