(Android) Indian Cooking Star: Food Game чит-код багато монет
Feb 24, 2022 10:03:39 GMT -10
Post by dedmalengbiltea on Feb 24, 2022 10:03:39 GMT -10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Indian Cooking Star: Food Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Indian Cooking Star: Food Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код багато монет ▞▞▞
▞▞▞ Indian Cooking Star: Food Game 2022 version ▞▞▞
вибачте!😓😓 тому що грати дуже важко, я видалив один раз, але знову встановив..😁😁але😥😥 дійсно дуже важко обслуговувати всіх, але я люблю цю гру
У мене був хороший досвід, поки я не досяг 483 рівня, а десерт перестав подавати, через що я програв, і це був єдиний спосіб, яким я міг комусь повідомити🙄
Це дуже гарна гра, і так багато клієнтів, багато рівнів, але дуже швидко, так багато клієнтів приходить один раз, я люблю цю гру
Гра була чудовою до останнього оновлення, я не спалюю їжу, але постійно говорить, що їжа згоріла, і я втрачаю життя, це розчарує, оскільки я грав раніше, і нічого з цього ніколи не було, виправте це, будь ласка
Одна зірка краще для цього, тому що на рівні 91 будинку Biryabi я не міг подати пиво, і я знову видалив додаток і перевстановив його, але він все ще не працює, будь ласка, виправте цю помилку або збій якомога швидше
Indian Cooking Star: Food Game Arkadne igre ieni
Найбільше розчарований 😞. Додаток відкривається лише для показу оголошень. Коли ви відкриваєте ключі, не втрачаючи життя, вони автоматично зупиняють програму, ви повинні втратити життя, а щоб відновити життя, ви повинні показувати додавання та стрімувати свою мережу.
Crazy Cooking Chef სიმულაცია cytz
Це дійсно гарна гра, але вам потрібно набратися терпіння, щоб перейти до іншої частини
Це гра дуже хороша і найкраща, я дуже радий за цю гру, це дійсно гарно і дуже добре, я дуже люблю цю гру
Гра закінчується на рівні 1140. Незабаром оновіть, будь ласка....
Це було добре, поки я не досяг 61 рівня, він застряг на 75% і не завантажується знову, я спробував перезапустити, але все одно... виправте це, тому що це хороша гра
Варіант повільної гри та рівень чіта
Гра та анімація дуже гарні, моя проблема на 15 рівні, навіть після кількох натискань їжа не доставляється клієнту.
Це повний сміття. Він навіть не відкрився. Я просто втратив свій час, дані та енергію. У розробників багато роботи.
Непотрібна реклама продовжує відтворюватися в середині гри, і це надто дратує.
Щось не так з рівнем 48. Не можу приготувати десерт, тому не можу пройти зірковий рівень. Сподіваюся, ви це виправите.
Іноді це занадто дратує. У ньому немає певного інтересу. Нам стало нудно, граючи в цю гру. Я не можу зрозуміти, чому була ця гра. Робить людей сонливими. Завжди кажуть, зробіть це, зробіть це. Дуже дуже дуже дуже дратує гра. Це не робить людей веселими, а робить нас більш сонними. У ньому також немає опції вимкнення. Заради Бога, не завантажуйте цю гру. Дуже дуже дуже гірша гра.
Погана гра, яку я бачив спочатку, є чотири ресторани, які були хорошими та цікавими. Потім були страви південної Індії, нам потрібен Інтернет, щоб грати в неї, хоча я підключив Інтернет, він не працює. Він показує, що вам потрібен Інтернет.
Гра дуже захоплююча, але в грі повно помилок
Ця гра дуже дуже дуже хороша, я не можу пояснити. У мене немає жодних претензій до цієї гри, у ній так легко заробляти гроші, багато рівнів і нових світів, а також весело грати в графіку amd, і мені найбільше подобається те, що «ЩОДЕННІ ЦІЛІ ЩАСТЯ» милі і лише на кілька секунд ви заробляєте багато грошей і немає багато реклами, і ви рідко бачите рекламу. Я дуже задоволений грою 😄😊😊😊.
Після певного рівня все йшло добре, він просить про рекламу для клієнтів. Якщо у вас недостатньо діамантів, ви нічого не можете додати, а також не можете рухатися вперед, дратує Так жалюгідно, що вам потрібно продовжувати бачити рекламу, щоб заробити фіолетовий діамант. І якщо ви застрягли на будь-якому рівні і не можете рухатися вперед, він попросить додати клієнта, щоб очистити цей рівень, і без 50 мінімальних діамантів це не можливо. До кількох рівнів було так добре грати, але тепер я думаю видалити цю гру.
Гра постійно вилітає, я близький до видалення. Я нічого не зробив, крім краху в середині гри. Я на 69 рівні, будь ласка, виправте це, перш ніж мені доведеться його видалити.
Хлопці, ви намагалися створити хорошу гру, але занадто багато реклами впливає на роботу користувачів, а реклами занадто багато
Ця гра дійсно чудова. Легкі рівні. Але гра перестає завантажуватися на 75%. Інтернет Wi-Fi перевірено. Будь ласка, зробіть щось, щоб зараз грати в ігри, щоб дратувати.
Indian Cooking Star: Food Game Zręcznościowe dga
Потрібно більше способів отримати прискорювачі, особливо на складніших рівнях, але це непогано, мені подобається грати в гру
Ця гра — найкраща кулінарна гра, в яку я коли-небудь грав і я багато грав. Мені подобається той факт, що вам не потрібно нічого купувати, щоб пройти рівні. Графіка та елементи керування приголомшливі. Це дуже рекомендована гра для тих, хто любить ігри з тайм-менеджментом.
Це моя улюблена гра. Але, на жаль, після рівня 720 немає нового ресторану. Коли він прийде. Виправте, будь ласка. Я не можу чекати занадто багато
Привіт уже надіслав лист до технічної команди щодо проблеми, пов’язаної з неможливістю переходу на наступні рівні після нового оновлення. Але відповіді не отримав. Після проходження стількох рівнів він просить грати з 1-го рівня, і це неприпустимо.
Indian Cooking Star: Food Game Arkádové fxks
Я перебуваю на рівні 1140, я довго чекав оновлення..... Кожен раз, коли я готовий з рівня, це завжди одне і те ж, ви повинні чекати довго ...... Чи можете ви мені сказати будь ласка, що відбувається, дякую.
тиждень і мати можливість зустрітися з новою роботою і навколишньою сільською місцевістю через півтора роки. і навколишнє сільське місце, і трохи проблеми з вашими друзями, родичами і опікунами, і навколишнє село, і трохи проблеми з вашим новим будинком. У мене є гарна ідея рекламувати Великобританію. У мене є гарна ідея рекламувати Великобританію. Я маю гарну ідею, щоб рекламувати th
Це має більше проблем. У ньому не дано короткого опису, як врятувати життя. Повідомили лише, що відновлюють. Це було дуже погано і мені нудно. Будь ласка, видаліть цю опцію.
Ця програма використовується лише для рівнів від 70 до 80. Після цього вона не буде відповідати. Дуже нудно.
Мені не подобається гра. Забагато реклами, і це змушує вас оновлювати, навіть якщо у вас не вистачає грошей.
Гра дуже гарна... Нам не нудно грати в гру..але там забагато доповнень....інакше я б поставив 5 зірок
Мені подобається ця гра. Під час карантину я пройшов усі рівні. Будь ласка, швидко оновлюйте все більше ресторанів якомога швидше... Дякую.
Хороша гра, але не можу пройти через деякі етапи занадто складні
Ця гра весела та складна. Поки що я не змушений видаляти гру, тому що ви можете зайти так далеко, перш ніж гра перестане ставати складною та веселою, тому що вони хочуть, щоб ви витрачали гроші. Якщо гра продовжуватиме залишатися такою, якою є зараз, я, можливо, вважаю за гідним крутити гроші та продовжувати грати
Це дійсно хороша гра, але я хочу дати 5 зірок, але я не можу, і ця гра хоче нових змін, тому я не можу, будь ласка, оновити цю гру, тоді я можу дати вам більше відгуків, будь ласка👍👍
Гра дуже цікавий клас клас 👍👍👍👍👍👍👍👍
Супер гра!
Comida india: Juegos de cocina Arcade cqi
Дуже гарна гра.
Я граю для розваги, щоб не переживати... Гра надто швидка... Можливо, вам варто додати рівні... Де немає таймера... Я ненавиджу, коли мене поспішають... Ця гра була дуже неприємною, оскільки я не міг не пройти 5 рівень
Це одна з моїх улюблених ігор... Але після оновлення цієї гри... У цій грі все заплутано... Я хочу грати в стару версію цієї гри...
Це одна з моїх улюблених ігор. Але в останньому оновленні забагато збоїв. Кожен раз, коли я відкриваю гру, вона зупиняється і викидає мене. Будь ласка, виправте це
Непогано, але дуже легко, мабуть, трохи важко, добре для дітей, вони навчаться бути швидкими та енергійними
Ця програма дуже корисна разом із розвагою, вона також надзвичайно допомогла мені у розвитку моєї багатозадачності та заряду енергією. Дуже дякую. Я дуже вдячний виробникам.