(Android/iOS) Ninja warrior: legenda adventúr cheaty nekonečné všetky
Feb 24, 2022 9:57:15 GMT -10
Post by dedmalengbiltea on Feb 24, 2022 9:57:15 GMT -10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja warrior: legenda adventúr ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja warrior: legenda adventúr IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty nekonečné všetky ▞▞▞
▞▞▞ Ninja warrior: legenda adventúr 2022 version ▞▞▞
Táto hra je vhodná pre hráčov s nízkymi zariadeniami. Ale hru kopíruje ninja arshi a nemá veľmi jednoduché úrovne. Ale hlavnou myšlienkou je kópia od arshi, takže sorry. Chcem dať 5 hviezdičiek. to je lepšie. Ale teraz je ninja arshi 2 z tejto hry lepší
Nemôžem prejsť úrovňou 7, neviem prečo veľmi ťažko veľmi ťažko
Ovládacie prvky Sonu správne prisľúbili skok Tlačidlo alebo tlačidlo pomlčky nereagujú na čas pri stlačení. Ak je postava opäť na zemi, dôjde k oneskoreniu opätovného skoku. Opravte to čo najskôr...
V redakci zavládla sváteční atmosféra a tak poslední Fight Club tohoto roku pojmeme velmi oddechově. Takže probereme hlavně to, co budeme hrát o Vánocích a
Je známy tiež spoluzakladaním ako Sailors Jupiter a Star Fighter (Sailor ... Elana je okrem iných postáv známa aj ako spolubývajúci ako Sheik (Legenda o
Je to naozaj dobré ...páči sa mi..ale hodnotím jednu hviezdičku, pretože nemôžem zlepšiť svoju zručnosť..Dokonca mám viac mincí na upgrade.....začiatok je tiež dobrý ...môžem upgradovať ..ale zrazu keď idem na úroveň 7 ...neviem v čom je problém...
Nie je to zlé, ale úrovne sú také ťažké, že nemôžeme prejsť na ďalšiu úroveň, takže tejto úrovni dávam 1 hviezdičku, takže vykonajte zmeny na náročnejšej úrovni, ak to urobíte, som na brehu, je to 4 hviezdna hra
Najlepšia hra evergreen a táto hra je veľmi technická ..thanx Ninja warrior Regard's Vijay chanal Thanxxx
Keď postava skočí, obrazovka sa pohne, aby bola postava pripevnená na mieste. Je to veľmi dráždivé. Spôsobuje bolesť hlavy. Obrazovka by mala byť pevná a postava by mala zmeniť svoju polohu. Kópia Ninja Arashi, ale nie taká dobrá, ako je. Je to ako mini verzia tejto hry. Táto hra je v pohode.
👏skvelá hra, veľmi sa mi páči, že má dobré gradfy a niektoré úrovne
Na veľa tvrdej hry... Niekedy tlačidlo nefunguje.... A je tam toľko reklám... Tento druh príliš ťažkých úrovní ma nezaujíma...
ARABIAN NIGHTS 1CD ADVENTÚRA S ALLADINOM A JEHO PRIATEĽMI. ARCANUM 2CD SUPER RPG, ... CALL TO POWER 2 1CD STRATÉGIA NA ŤAHY , VYNOVENÁ LEGENDA.
Copyright Ninja Arashiho (Ninjovi Haraši)
Hra je pekná, nechápte ma zle, ale zomriete jedným zásahom... tyčinky zdravia by boli dobré a mohli by ste použiť aj váš meč ...
Táto hra je úžasná a veľmi dobre plánovaná. Sláva plánovačovi
Ninja warrior: mga larong pakikipagsapalaran Pakikipagsapalaran qqk
Bola to zábava. Potrebujem prejsť na ďalšiu úroveň, myslím úroveň 10
Hra je pekná, ale úroveň 5 Bamboo Forest má iba dva zvitky, takže nie je možné odomknúť poslednú fázu
Francúzsko
நிஞ்ஜா போர்வீரன்: சாகச விளையாட்டுகளின் புராணக்கதை சாகசம் cmkz
The Adventures of Hutch the Honeybee (1970–1971); Inakappe Taishō (1970–1972) ... Transformers: Sila prvočísel (2018); Ninja Box (2019–2020).
Veľmi zlá hra Vlastne nechcem dať ani jednu hviezdičku. Táto hra je najhoršia len z jedného dôvodu, kontrolný bod. Toto je veľmi ťažká hra, ale prečo držali veľmi menej kontrolných bodov. Na úrovni 9 Opusteného hradu tento TOH GAMES nemal ani jeden kontrolný bod, prečo to chcem vedieť.
Najviac badddd app... Čas od času visí bez akéhokoľvek dôvodu...... A veľa reklám... S týmto som veľmi nespokojný...
Úprimne povedané, toto je jedna z najlepších adventúr, ktorú dostanete v obchode Play...!! Do citadely draka je to veľmi zaujímavé... ale jedna smutná vec pre mňa je, že ani po zbieraní zvitkov sa mi nedarí odomknúť štádium Raiki Ryu, čo je veľmi sklamaním...
Ovládanie nefunguje správne a po zadaní príkazu je príliš pomalé.
Milujem túto hru, aj keď možno neodomkla všetky kostýmy, ktoré sú stále náročné
Výborná hra, ovládanie je jednoduché a hra je priamočiara, no náročná. Ak máte radi ninja arashi, túto hru si určite zamilujete! Aktualizácia: Musel som odstrániť dve hviezdičky, pretože hra mi neumožňuje upgradovať žiadne zručnosti.
Reklama na konci úrovne a v menu
Prosím, nesťahujte túto hru. Toto nie je na šírenie nenávisti voči tejto hre, len hra vás bude vždy hnevať. Tlačidlá sú príliš malé, takže je veľmi ťažké hrať a mnohé úrovne sú zbytočne ťažké (skúste, ak neveríte)...
Absolútna legenda žánru akčných RPG sa po 20 rokoch od svojho pôvodného vydania vracia na ... Sniper Ghost Warrior Contracts 2, CI Games, 4.
Je to veľmi dobrá hra....pre mňa je všetko perfektné...žiadne reklamy, ktoré by ma rušili,jednoduchá a náročná...len tak ďalej 💯
Veľmi radostné toto milujem💖
Воїн ніндзя: легенда пригодницьких ігор Пригодницькі vqdv
Po dokončení všetkých fáz, zozbieraní všetkých odmien sa ozve „upgrade“, ale nie sú k dispozícii dostatočné zdroje na upgrade. Už som upgradoval počas celej hry.. Ako pokračovať?
Táto hra je v skutočnosti trochu dobrá, ale ninja arashi je oveľa lepšia ako táto hra, drahokam nie je ľahké získať na rozdiel od Arashi a teraz som porazil ushihumaru, ale čakám na ďalšiu fázu, potom ak nie, pokračujte v 2. časti. .. A táto hra má problém, ak čoskoro pribudnú ďalšie kapitoly, potom budú informácie umiestnené na konci poslednej kapitoly alebo by sme si mali počkať na časť 2
Najlepšia hra na svete
Ninja bojovníci: tieň bojovník - legendárna postava v antickom svete (legenda bojových hier) \ t. S nadľudskými zručnosťami sú tieto zručnosti vycvičené
Grafika je dobrá a hrateľnosť solídna. Kiežby ste mohli držať tlačidlo hodu shuriken. Jeden problém, ktorý mám, je, že veľa času sú kontrolné body tak ďaleko od seba, že keď zomriem, mám pocit, že ma posielajú cez polovicu úrovne a veľmi rýchlo to začne byť otravné.
Dobrá hra, málokedy vidíte veľa takýchto hier, ale nikdy neviete povedať, čo vás zabije, pretože je príliš malá alebo má rovnaký tvar ako tráva a väčšina nepočujúcich nebola moja chyba, pretože tlačidlá sú príliš malé. Niektoré zúfalé problémy, ktoré musíte vyriešiť
Tower Defense King Strategy eiv
Úprimne sa mi hra páči, páči sa mi rozloženie a spôsob zobrazenia hry, ak nechcete kontrolovať reklamy, stačí vypnúť internet a hra funguje voľne, túto hru naozaj odporúčam